Työhyvinvointi on investointi, joka kannattaa.

työhyvinvointi.jpg

Nykyään puhutaan paljon istuma- ja päätetyön aiheuttamista tuki- ja liikuntaelinongelmista, jotka aiheuttavat noin kolmanneksen kaikista sairauspoissaoloista. Suurimpana ryhmänä näissä ovat alaselkä-, niska-, ja hartiaongelmat, joita voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä muun muassa hieronnan ja työn tauottamisen avulla. 

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja työhyvinvointi vaikuttaa suoraan organisaation kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen ja maineeseen. Oikein kohdistetut panostukset työhyvinvointiin maksavat itsensä moninkertaisesti takaisin.

Kaikki palvelut hinnoitellaan ja räätälöidään juuri Teidän yrityksenne tarpeisiin sopiviksi. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä kuinka voimme kehittää henkilöstönne hyvinvointia ja työssäjaksamista. 


Meillä Solteqilla halutaan panostaa henkilökunnan hyvinvointiin, tästä ajatuksesta muodostui kokonaisvaltainen Wellbeing-konsepti. Ilkka on tässä isossa roolissa hieronnan, ruokavalioneuvonnan sekä taukojumppien osalta pääkaupunkiseudun toimistojemme tukiranka. Hän toimii erittäin omatoimisesti, joten hallinnollinen taakka ei ole lainkaan kasvanut aloituksen myötä. Ilkasta on tullut lyhyessä ajassa jo todella pidetty ja luotettu henkilö, hän on hetkessä lunastanut paikkansa työyhteisössämme. Uusista ideoista ja ajatuksista ei ole pulaa, niitä hän tuo esille ratkaisulähtöisesti sekä ennalta sovittujen raamien mukaisesti. Suuren suuret suositukset!