Klassinen- ja urheiluhieronta

hieronta.jpg

Hieronnassa käytetyillä tekniikoilla on tarkoitus helpottaa akuutteja kiputiloja, rentouttaa, palauttaa toimintakykyä sekä ylläpitää kehon ja mielen hyvinvointia. Se on myös tärkeä osa työkyvyn ylläpitämisessä yhdessä säännöllisen liikunnan kanssa.

Käytän työssäni monipuolisesti erilaisia hieronta- ja manuaalisen hoidon tekniikoita ja sovitan aina käytetyt tekniikat ja voimakkuuden asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Pyrin aina löytämään ongelmien juurisyyn ja hoitamaan niitä sen sijaan, että keskittyisin vain oireiden hoitoon. Hieronnan lisäksi ohjeistan asiakkaita omatoimiseen harjoitteluun, joka voi olla esimerkiksi venytyksiä, liikkuvuusharjoituksia tai erilaisin apuvälinein tehtäviä harjoituksia.

Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tarpeisiin. Hieronnalla tehostetaan urheilijan palautumista, ylläpidetään suorituskykyä, ennaltaehkäistään sekä hoidetaan jo syntyneitä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. 


“Ilkka on erittäin pätevä hieroja. Hän kuuntelee asiakastaan ja mukautuu helposti asiakkaan toiveisiin. Ilkka on työssään todellinen ammattilainen ja hän saa asiakaskokemuksesta miellyttävän. Tarvittaessa Ilkka kykenee myös voimakkaampaan hierontaan mikä on ehdotonta plussaa ainakin omassa kropassani. Hieronnan aikana Ilkan kanssa on helppo keskustella, mutta hän osaa olla myös hiljaa mikäli asiakas näin haluaa. Ilkan hierontapöydällä asiakas on todellakin keskiössä. Suosittelen!”